Dixon söker sitt egna hem!

Dixon är en ettårig, glad, lekfull hane full av energi. Han har en mjuk personlighet som behöver en matte/husse som hanterar honom på ett mjukt och uppmuntrande sätt. Det finns inte någon aggressivitet över huvudtaget i denna lilla hund. Till de han känner och som han fått förtroende för överöser han med pussar och är världens goaste hund! Han kommer bra överens med andra hundar. Han är väldigt ranglåg och han revirmarkerar inte inne.

Han har en väldigt fin stamtavla och visar sig fint i utställningsringen fast han behöver tränas för att bli säkrare på bordet men det är sånt som brukar komma med tiden. Han har fått excellent, CK och blivit BIR-Junior på utställningen i Västerås tidigare i somras. Så vill du prova på utställning så har du alla möjligheter men det är inget krav att du ställer ut honom. Det viktigaste är att han kommer till någon som ger honom mycket tid och kärlek.

Han är patellakollad med resultatet 0/0, dvs utan anmärkning och likaså hans föräldrar har PL 0/0.

Är du intresserad av denna gosse så maila en presentation av dig, din familj, arbetsförhållanden, andra djur i familjen m.m till: cecilia@luscious.se

Han är inte van vid barn men större barn tror jag inte är några problem.

Pris: 12 000 kr

För fler bilder och info se hans egna sida, klicka HÄR

 


  

Information till valpköpare

Ett valpköp måste vara väl genomtänkt och man måste vara säker på att man har den tid och ekonomi som en valp behöver.

En chihuahua kan leva i 15 år eller mer och kräver mycket tid, kärlek och omsorg. Ingen hund vill bli lämnad ensam längre än max 5 tim/dag så arbetar man måste man ha hundpassningen ordnad innan man köper valpen. Första tiden kan man inte lämna valpen ensam överhuvudtaget.

Jag har inget kösystem utan försöker hitta det hem som passar bäst för valpen.

Vid leverans är valpen minst 8 veckor, vaccinerad, avmaskad, chipmärkt, veterinärbesiktad, dolda fel försäkrad och innehar stamtavla från SKK. Ett paket innehållande filt/bädd, mat, favoritleksaken, tandvårdsprodukter, skötselråd och lite annat medföljer. Självklart står jag till förfogande med råd och support hela hundens liv.

Är du intresserad av att köpa en valp av mig så maila och berätta lite kort om dig själv och det liv du kan erbjuda en valp. Berätta gärna om din arbetssituation, din erfarenhet av chihuahua, om det finns andra hundar i familjen och vilka önskemål du har; tik/hane, lång- eller korthårig, om du vill ha till enbart sällskap eller till avel/utställning.

Mail: cecilia@luscious.se


 

När jag har valpar till salu annonseras de ut på SKK's sajt www.kopahund.se 

 

When I have puppies for sale you find them on SKK's website www.kopahund.se 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Lite saker liknande dessa följer med valpen.