En hane finns kvar som söker sitt egna hem.

Denna hane finns kvar.

Uppdatering 2020-12-02

Nu finns en hane kvar som söker sitt egna hem. Liten till storlek och härligt sprallig. Skriv ett mail till mig med presentation av dig och din familj om du är intresserad. 

                ***********************

Den 15 oktober födde Clara tre ljuvliga valpar. Två killar och en tjej. Pappa till valparna är Hugo. För mer info om föräldrarna se deras egna sidor "Clara" och "Hugo". Båda föräldrarna har PL0/0.

Bilder kommer läggas upp under fliken "I-kullen" allteftersom. Klicka här: Litter I

Killarna kommer så småningom söka sina egna hem. De är korthåriga och ljust cremefärgade. De ser vita ut idag men kommer troligen bli mer creme som vuxna.

De kommer självklart ha stamtavla vid leverans och vara vaccinerade, avmaskade och vara chipmärkta och besiktigade. De kan tidigast flytta helgen 12-13 december då de är 8 veckor. 

Har du tänkt igenom beslutet att skaffa hund ordentligt och hela familjen är med i beslutet så är du välkommen att skicka ett mail och berätta lite om din familjesituation, hur ni bor, vilken erfarenhet ni har av hundar och chihuahuor. Hur har ni tänkt med hundpassningen när ni arbetar? 

Maila till: cecilia@luscious.se

Obs! Jag säljer alltid valpar som sällskapshundar så är du intresserad av utställning och avel lämnar jag inga garantier för att de ska passa för det även om de mycket väl kan göra det. Jag förbehåller mig också rätten att välja köpare. 


  

Information till valpköpare

Ett valpköp måste vara väl genomtänkt och man måste vara säker på att man har den tid och ekonomi som en valp behöver.

En chihuahua kan leva uppåt 15 år och kräver mycket tid, kärlek och omsorg. Ingen hund vill bli lämnad ensam långa dagar så arbetar man måste man ha hundpassningen ordnad innan man köper valpen. Första tiden kan man inte lämna valpen ensam överhuvudtaget.

Jag har inget kösystem utan försöker hitta det hem som passar bäst för valpen.

Vid leverans är valpen minst 8 veckor, vaccinerad, avmaskad, chipmärkt, veterinärbesiktad, dolda fel försäkrad och innehar stamtavla från SKK. Ett paket innehållande filt/bädd som luktar hemvant, foder som valpen är van att äta, favoritleksaken, tandvårdsprodukter, skötselråd och lite annat medföljer. Självklart står jag till förfogande med råd och support hela hundens liv.

Är du intresserad av att köpa en valp av mig så maila och berätta lite kort om dig själv och det liv du kan erbjuda en valp. Berätta gärna om din arbetssituation, din erfarenhet av chihuahua, om det finns andra hundar i familjen och vilka önskemål du har; tik/hane, lång- eller korthårig, om du vill ha till enbart sällskap eller till avel/utställning.

Jag förbehåller mig rätten att välja köpare till varje valp. 

Mail: cecilia@luscious.se


 

När jag har valpar till salu annonseras de ut på SKK's sajt www.kopahund.se 

 

When I have puppies for sale you find them on SKK's website www.kopahund.se 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Lite saker liknande dessa följer med valpen.