Unghund 1 år

Behöver minska antalet hanhundar här hemma och har därför beslutat mig för att sälja Gibson om rätt person/familj dyker upp. 

Gibson är en lovande unghund som är väldigt glad och energisk. Alltid med på noterna vad man än hittar på. Älskar promenader och mys i soffan. Han är en väldigt snygg kille med fin stamtavla och skulle kunna passa både till utställning och avel men naturligtvis viktigast att han får en kärleksfull familj där han får vara en självklar familjemedlem och älskas för den han är.  

Han är hälsotestad utan anmärkning. Patella 0/0 och ögonlyst utan anmärkning. 
Reg.nr SKK - SE10160/2019

För mer info se hans egna sida; Gibson 

Om du vill veta mer, maila en kort presentation av dig själv och det liv du kan erbjuda denna underbara kille.

cecilia@luscious.se 


  

Information till valpköpare

Ett valpköp måste vara väl genomtänkt och man måste vara säker på att man har den tid och ekonomi som en valp behöver.

En chihuahua kan leva i 15 år eller mer och kräver mycket tid, kärlek och omsorg. Ingen hund vill bli lämnad ensam längre än max 6 tim/dag så arbetar man måste man ha hundpassningen ordnad innan man köper valpen. Första tiden kan man inte lämna valpen ensam överhuvudtaget.

Jag har inget kösystem utan försöker hitta det hem som passar bäst för valpen.

Vid leverans är valpen minst 8 veckor, vaccinerad, avmaskad, chipmärkt, veterinärbesiktad, dolda fel försäkrad och innehar stamtavla från SKK. Ett paket innehållande filt/bädd, mat, favoritleksaken, tandvårdsprodukter, skötselråd och lite annat medföljer. Självklart står jag till förfogande med råd och support hela hundens liv.

Är du intresserad av att köpa en valp av mig så maila och berätta lite kort om dig själv och det liv du kan erbjuda en valp. Berätta gärna om din arbetssituation, din erfarenhet av chihuahua, om det finns andra hundar i familjen och vilka önskemål du har; tik/hane, lång- eller korthårig, om du vill ha till enbart sällskap eller till avel/utställning.

Jag förbehåller mig rätten att välja köpare till varje valp. 

Mail: cecilia@luscious.se


 

När jag har valpar till salu annonseras de ut på SKK's sajt www.kopahund.se 

 

When I have puppies for sale you find them on SKK's website www.kopahund.se 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Lite saker liknande dessa följer med valpen.