Vuxen tik söker lugnt hem.

Söker nytt hem till Clara.
Hon är 4,5 år och världens goaste hund som älskar att sitta i knät och gå på promenader. Hon är fullt frisk och knäna nyligen kollade med resultatet PL 0/0 (=u.a). Bra tandstatus.
Hon behöver ett lugnt hem utan barn och andra hundar. Hon är osäker vid möten med främmande människor, hundar och barn så jag letar en matte/husse som är villig att jobba med hennes osäkerhet och/eller har förståelse för det. En matte som är hemma mycket och lever ett lugnt liv. Gärna en äldre kvinna då Clara bodde hos min mamma innan hon gick bort sommaren 2018 och Clara älskade min mamma och gillar äldre kvinnor överlag. 

För fler bilder och mer info se Claras sida, klicka Clara

Priset är symboliskt och det kommer jag överens om med aktuella köparen.


  

Information till valpköpare

Ett valpköp måste vara väl genomtänkt och man måste vara säker på att man har den tid och ekonomi som en valp behöver.

En chihuahua kan leva i 15 år eller mer och kräver mycket tid, kärlek och omsorg. Ingen hund vill bli lämnad ensam längre än max 5 tim/dag så arbetar man måste man ha hundpassningen ordnad innan man köper valpen. Första tiden kan man inte lämna valpen ensam överhuvudtaget.

Jag har inget kösystem utan försöker hitta det hem som passar bäst för valpen.

Vid leverans är valpen minst 8 veckor, vaccinerad, avmaskad, chipmärkt, veterinärbesiktad, dolda fel försäkrad och innehar stamtavla från SKK. Ett paket innehållande filt/bädd, mat, favoritleksaken, tandvårdsprodukter, skötselråd och lite annat medföljer. Självklart står jag till förfogande med råd och support hela hundens liv.

Är du intresserad av att köpa en valp av mig så maila och berätta lite kort om dig själv och det liv du kan erbjuda en valp. Berätta gärna om din arbetssituation, din erfarenhet av chihuahua, om det finns andra hundar i familjen och vilka önskemål du har; tik/hane, lång- eller korthårig, om du vill ha till enbart sällskap eller till avel/utställning.

Mail: cecilia@luscious.se


 

När jag har valpar till salu annonseras de ut på SKK's sajt www.kopahund.se 

 

When I have puppies for sale you find them on SKK's website www.kopahund.se 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Lite saker liknande dessa följer med valpen.