En långhårig hanvalp kommer att bli till salu.

Födelsedatum: 2018-10-11

Tidigaste leveransdag: 2018-12-06 då han är 8 veckor.

För mer info om kullen, se F-kullen

 

Freddy är en glad och go valp. Lekfull men ganska lugn till sitt sätt. Tultar runt och upptäcker världen i sin egen takt. Tror han kommer bli lik sin mamma i temperamentet för hon var likadan som valp. Alltså lugn, sansad och tar saker och ting med ro.

Freddy har stängd fontanell, båda testiklarna på plats, saxbett 6+6 och verkar lovande överlag MEN han verkar bli en ganska stor kille så det finns risk för att han kan bli lite för stor som vuxen (strax över 3 kg) och det måste man vara medveten om ifall man är intresserad av utställning och/eller avel.

Priset är 15 000:-. Om du är intresserad av Freddy så föredrar jag en mailkontakt till en början där du presenterar dig och beskriver lite kort hur han kommer få det hos dig. Nämn barn i familjen, andra hundar, arbetsförhållanden m.m.

cecilia@luscious.se

 


  

Information till valpköpare

Ett valpköp måste vara väl genomtänkt och man måste vara säker på att man har den tid och ekonomi som en valp behöver.

En chihuahua kan leva i 15 år eller mer och kräver mycket tid, kärlek och omsorg. Ingen hund vill bli lämnad ensam längre än max 5 tim/dag så arbetar man måste man ha hundpassningen ordnad innan man köper valpen. Första tiden kan man inte lämna valpen ensam överhuvudtaget.

Jag har inget kösystem utan försöker hitta det hem som passar bäst för valpen.

Vid leverans är valpen minst 8 veckor, vaccinerad, avmaskad, chipmärkt, veterinärbesiktad, dolda fel försäkrad och innehar stamtavla från SKK. Ett paket innehållande filt/bädd, mat, favoritleksaken, tandvårdsprodukter, skötselråd och lite annat medföljer. Självklart står jag till förfogande med råd och support hela hundens liv.

Är du intresserad av att köpa en valp av mig så maila och berätta lite kort om dig själv och det liv du kan erbjuda en valp. Berätta gärna om din arbetssituation, din erfarenhet av chihuahua, om det finns andra hundar i familjen och vilka önskemål du har; tik/hane, lång- eller korthårig, om du vill ha till enbart sällskap eller till avel/utställning.

Mail: cecilia@luscious.se


 

När jag har valpar till salu annonseras de ut på SKK's sajt www.kopahund.se 

 

When I have puppies for sale you find them on SKK's website www.kopahund.se 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Lite saker liknande dessa följer med valpen.