7 mån hane söker eget hem.

Jag söker ett nytt hem till min lilla underbara hane på 7 månader. Ett kärleksfullt hem där han får hänga med på det mesta och inte lämnas ensam långa dagar. Där han får älskas och skämmas bort som den lille prins han är. Han är väldigt gosig, framåt och lekfull.

Hugo - född 2019-06-13, korthårig, creme, stängd fontanell. Båda testiklarna på plats. SE42833/2019

Föräldrarna har PL 0/0 och är ögonlysta u.a. och finns att träffa här hemma. Han har väldigt fin stamtavla. Hugos pappa heter Sivert. Se info om Sivert här, klicka Sivert . Hugos mamma heter Diana. Se hennes sida, klicka  Diana . Siverts båda föräldrar är Multichampions. Dianas pappa är också Multichampion och hennes mamma är min Celine som är svensk champion. Se valpbilder och stamtavla klicka Litter H

Besiktning kommer göras innan leverans och försäkring i Sveland går bra att överta om så önskas. Dolda fel försäkring finns. Han är chipad, vaccinerad och avmaskad. Stamtavla i SKK medföljer givetvis. 

Vid intresse vänligen maila en kort beskrivning av dig själv och det liv han kommer få hos dig.

Vi finns i sommarstugan utanför Arboga/Fellingsbro.

cecilia@luscious.se 


 

Unghane 1 år

Eventuellt kommer jag så småningom leta nytt hem till min ettåriga hane Gibson. Han är en väldigt snygg kille som passar för både avel och utställning. För utställning behöver han bordstränas och det måste nya ägaren vara villig att lägga lite tid och tålamod på. Han går annars fint i ringen med svansen upp och lätt att friställa. Eftersom han är så pass lovande vill jag helst sälja honom till en utställningsintresserad person.

Han har PL 0/0 och är nyligen ögonlyst utan anmärkning. Bra bett, stängd fontanell och född utan baksporrar. Härligt glatt temperament och alltid alert och nyfiken. 

För komma till hans egen sida där mer info och bilder finns, klicka Gibson 

Hör av dig via mail med presentation om du är intresserad av honom. 


  

Information till valpköpare

Ett valpköp måste vara väl genomtänkt och man måste vara säker på att man har den tid och ekonomi som en valp behöver.

En chihuahua kan leva i 15 år eller mer och kräver mycket tid, kärlek och omsorg. Ingen hund vill bli lämnad ensam längre än max 6 tim/dag så arbetar man måste man ha hundpassningen ordnad innan man köper valpen. Första tiden kan man inte lämna valpen ensam överhuvudtaget.

Jag har inget kösystem utan försöker hitta det hem som passar bäst för valpen.

Vid leverans är valpen minst 8 veckor, vaccinerad, avmaskad, chipmärkt, veterinärbesiktad, dolda fel försäkrad och innehar stamtavla från SKK. Ett paket innehållande filt/bädd, mat, favoritleksaken, tandvårdsprodukter, skötselråd och lite annat medföljer. Självklart står jag till förfogande med råd och support hela hundens liv.

Är du intresserad av att köpa en valp av mig så maila och berätta lite kort om dig själv och det liv du kan erbjuda en valp. Berätta gärna om din arbetssituation, din erfarenhet av chihuahua, om det finns andra hundar i familjen och vilka önskemål du har; tik/hane, lång- eller korthårig, om du vill ha till enbart sällskap eller till avel/utställning.

Jag förbehåller mig rätten att välja köpare till varje valp. 

Mail: cecilia@luscious.se


 

När jag har valpar till salu annonseras de ut på SKK's sajt www.kopahund.se 

 

When I have puppies for sale you find them on SKK's website www.kopahund.se 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Lite saker liknande dessa följer med valpen.