Korthårig tikvalp finns till salu!

Korthårig tikvalp finns till salu. Ljus creme, ser vit ut  Härligt temperament, pigg och lekfull. Säljes gärna till utställningsintresserad men inget krav. Ett kärleksfullt hem med lite ensamtid och där hon får hänga med på det mesta är viktigast. 

Leverans tidigast 9/8 då hon är 8 veckor.

Pris: 16 000 kr

För mer info se H-kullen, klicka HÄR

Är du intresserad av någon av dem så maila mig på cecilia@luscious.se och berätta lite om dig själv och det liv du kan erbjuda en valp.

 

 

 


 

Tik 7 mån söker eget hem!

Gilly söker sitt egna hem.

Hon var tänkt att stanna här i kenneln men då jag bestämt att behålla hennes kullbror och även en valp från senaste kullen och jag inte kan ha hur många hundar som helst så har jag bestämt att leta nytt hem till Gilly. 

Hon har ett ljuvligt temperament. Älskar att pussas och väldigt lekfull och påhittig. Mycket valp fortfarande i henne och det måste nya hemmet vara införstådd med. Hon är rumsren och koppeltränad. Saxbett 6+4. Mycket liten fontanell som säkert kommer växa igen tills hon är vuxen. Hon väger idag 1,9 kg och kommer troligen sluta på 2,0-2,2 kg. 

Fullt möjligt att ställa ut henne om man har det intresset. 

För mer info om hennes föräldrar se Litter G 

Pris: 14 000 kr


  

Information till valpköpare

Ett valpköp måste vara väl genomtänkt och man måste vara säker på att man har den tid och ekonomi som en valp behöver.

En chihuahua kan leva i 15 år eller mer och kräver mycket tid, kärlek och omsorg. Ingen hund vill bli lämnad ensam längre än max 5 tim/dag så arbetar man måste man ha hundpassningen ordnad innan man köper valpen. Första tiden kan man inte lämna valpen ensam överhuvudtaget.

Jag har inget kösystem utan försöker hitta det hem som passar bäst för valpen.

Vid leverans är valpen minst 8 veckor, vaccinerad, avmaskad, chipmärkt, veterinärbesiktad, dolda fel försäkrad och innehar stamtavla från SKK. Ett paket innehållande filt/bädd, mat, favoritleksaken, tandvårdsprodukter, skötselråd och lite annat medföljer. Självklart står jag till förfogande med råd och support hela hundens liv.

Är du intresserad av att köpa en valp av mig så maila och berätta lite kort om dig själv och det liv du kan erbjuda en valp. Berätta gärna om din arbetssituation, din erfarenhet av chihuahua, om det finns andra hundar i familjen och vilka önskemål du har; tik/hane, lång- eller korthårig, om du vill ha till enbart sällskap eller till avel/utställning.

Mail: cecilia@luscious.se


 

När jag har valpar till salu annonseras de ut på SKK's sajt www.kopahund.se 

 

When I have puppies for sale you find them on SKK's website www.kopahund.se 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Lite saker liknande dessa följer med valpen.